Stifter, Mona Camille Petersen`s baggrund viser styrke, mod og mangfoldighed, som Pioneer , har hun før vist vejen for andre, som første kvindelige Militærpolitibetjent i Søværnet, Danmarksmester i styrkeløft og vægtløftning, sølv til Nordisk mesterskabt. Hun er uddannet Politibetjent og været leder i det pædagogiske fagfelt, konsulent i psykiatrien, selvstændig erhvervsdrivende.

“Mit virker handler om, at finde det stærkeste etiske brand til dig og dit virke. Formidlingen ligger som klar gylden tråd, med stærke eksempler og  cases”

“Etikken er så stærk i sin kraft, at den kan transformere direkte”

AFHOLDER DEBATMØDER  med WORKSHOPS :

ETIK…..Det stærkeste brand for fremtiden i nordisk perspektiv!

Etikken styrker sammenhængskraften i MENNESKET, og arbejdskraften i SAMFUNDET!

HVAD indeholder det BÆREDYGTIGE MENNESKE?

DERFOR fungerer demokratiet ikke! HVAD kan et samfund og borgerne så stille op?

HVORDAN kan “Hvidvask” få mulighed for at blive kåret som året 2018`s ord i et VELFÆRDSSAMFUND?

Hvordan kan alt dette ske, når danskerne har mere fritid end nogensinde, og har flere penge til rådighed, end nogensinde? 

Du kan som virksomhedsejer få en analyse over det interne kaos og opleve, hvordan du skaber overskud uden frygtbaseret ledelse .

Der er mulighed for at bidrage til med virksomhedens CSR.

Iøvrigt er det sexet at have overskud og styrke igennem dit virke.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE  at blive etisk bevidst?   FORDI…

du og andre kan simpelt hen ikke holde til at være splittet og usammenhængende i en dagligdag, hvor illusioner braser og sandheden er ilde hørt.

MIT LØFTE TIL DIG...i lederskabet!

Du lærer at finde ind til og lytte til dine indre værdier  i samspil med “hovedet”, i takt med samvittigheden og sund fornuft. Det er dig, der skal gøre arbejdet, og mig, som pioneren, der inspirerer dig igennem det arbejde, som jeg har praktiseret igennem mange år og praktiserer hver dag.

Den (k)ærlige stille stemme, der kommer fra hjertet, dit indre taler om passion og din mission. Den stemme, der vælger lighed, frihed og værdighed, i stedet for dramaer og trængsler.

SAMARBEJDET…

Du KAN SELV, og bliver bedre for hver dag.

SAMARBEJDET med virksomheden…

Forberedende dialog omkring dig/din virksomhed med etisk klarsyn på dine omgivelser, hvor der aftales et forløb igennem etisk budgetanalyser, forventningsafstemning, gennemførelse/træning/cases, og opfølgninger i takt med transformationsprocesserne.  

PÅ DAGEN…

Med udgangspunkt i en fælles forberedelse og forventningsafstemning, lader jeg forskning, underholdende formidling, mine erfaringer og mit etiske klarsyn møde dit behov. “Data” af viden og visdom, som du kan integrere med i øjeblikket og det bliver godt og berigende. 

“For mig handler dagen om at levere en klar gylden tråd med stærke eksempler og berigende historier i nærværet, samt skabe en energifyldt atmosfære. Når tilliden er opbygget, kan der ske direkte transformationer i møderne. Så stærk er etikken i sin kraft”


Link til lydklip (interview med Nordjyske) KLIK HER

Læs hele artiklen som PDF “Marianne, Solveig, Mette og Mona Camilla healer