Mona Camilla Petersen


Hvordan fungerer et samarbejde mellem dig og mig? 

JEG MENER, AT DU FÅR MEST UD AF DIT LIV VED AT FOKUSERE PÅ SAMMENHÆNGSKRAFTEN OG ET BEVIDSTHEDSUDVIKLENDE MINDSET FORDI…

…Du kan simpelt hen ikke holde til at være splittet og usammenhængende i din dagligdag. Det giver for meget stress og sygdom. Om du vil det eller ej har du en sjæl som kalder dig hjem. Det betyder at den vil mere kærlighed til dig. Den passer på dig og vil dig det bedste og det må du lære at lytte til. Nogen siger at det er hjertet, man skal lytte til. Jeg mener, at det er sjælen, du skal have bevidst kontakt til. Så sker der mirakler. 

HER er mine erfaringer for, hvad der skaber den bedste oplevelse:

Forberedelse, forventningsafstemning, selve træningen og opfølgning er de fundamentale og vigtigste byggesten.

Op til selve forløbet kan vi eventuelt drikke vi en kop kaffe, hvor vi stiller skarpt på, hvad der skal ske for at opnå de nødvendige transformationer. Der laves opfølgning, måling og dokumentation. Jeg giver størst værdi, når jeg rammer præcist dér, hvor du har behov. Dine fortællinger og indtryk er vigtige, så vi kan få kortlagt præcis hvor du har været, hvor du er nu, og hvor du vil hen.

På dagen

Med udgangspunkt i en fælles forberedelse og forventningsafstemning, lader jeg forskning, underholdende formidling og mine erfaringer møde dit behov. Værktøjer og viden du kan integrere med det samme. For mig handler dagen om at levere en klar rød tråd med stærke eksempler, være nærværende og skabe en energifyldt atmosfære.


Link til lydklip (interview med Nordjyske) KLIK HER

Læs hele artiklen som PDF “Marianne, Solveig, Mette og Mona Camilla healer