Ring til os på 60 18 81 33

Etisk klarsyn

Stifter, Mona Camille Petersen`s baggrund viser styrke, mod og mangfoldighed, som Pioneer , har hun før vist vejen for andre, som første kvindelige Militærpolitibetjent i Søværnet, Danmarksmester i styrkeløft og vægtløftning, sølv til Nordisk mesterskabt. Hun er uddannet Politibetjent og været leder i det pædagogiske fagfelt, konsulent i psykiatrien, selvstændig erhvervsdrivende.

“Mit virker handler om, at styrke den enkelte, i sammenhængskraft af andre. Formidlingen ligger som klar gylden tråd, med stærke eksempler og berigende historier i det sam-spillende nærvær”

“Etikken er så stærk i sin kraft, at den kan transformere direkte”

AFHOLDER DEBATMØDER med WORKSHOPS :

  • HVAD styrker sammenhængskraften i MENNESKET, og arbejdskraften i SAMFUNDET?
  • HVAD indeholder det BÆREDYGTIGE MENNESKE?
  • DERFOR fungere demokratiet ikke! HVAD kan et samfund og borgerne så stille op?
  • HVORDAN kan “Hvidvask” få mulighed for at blive kåret som året 2018`s ord i et VELFÆRDSSAMFUND?

Hvordan kan alt dette ske, når danskerne har mere fritid end nogensinde, og har flere penge til rådighed, end nogensinde?

Hvad kan du få som studerende på Institut for Etisk Bevidsthed?

På INSTITUT FOR ETISK BEVIDSTHED kan du blive klogere på sig selv og dermed også andre. Det giver styrke og større mod til at være dig.

Mangler eller savner du en virkelighed, hvor der findes tillid?

Du kan søge ind som kandidat på AKADEMIET og blive uddannet ETISK COACH i 3. grad.

Du kan som virksomhedsejer få en analyse over jeres interne kaos og hvordan du skaber overskud. Der er mulighed for at hjælpe jer med virksomhedens CSR. Iøvrigt er det SEXET at have overskud og styrke igennem dit virke.

Du kan søge ind på LABORATORIET og udforske dig selv og dine mentale/telepatiske evner. Det skaber SPÆNDING i dit liv.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE BLIVE KANDIDAT? FORDI…

du og andre kan simpelt hen ikke holde til at være splittet og usammenhængende i en dagligdag. Sygedage, stress og mangel på trivsel nulstiller de fleste menneskes vilje til at yde noget for andre! Så du skal have samling på dig selv, så kan du bedre være til gavn for andre. Alle mennesker har brug for at være til gavn for andre, for at have en følelse af værdi.

MIT LØFTE TIL DIG…

Du lærer at lytte til dit hjerte, blive styrket i hjertet, i samspil med “hovedet” i takt med samvittigheden og sund fornuft. Det er dig, der skal gøre arbejdet, og mig der inspirerer dig igennem det arbejde, som jeg har praktiseret igennem mange år og praktiserer hver dag.

Den kærlige stille stemme, der kommer fra hjertet taler om passion og din mission. Den stemme, der vælger lighed, frihed og værdighed, i stedet for dramaer og trængsler.

SAMARBEJDET…

Du KAN SELV, når du går herfra.

SAMARBEJDET med virksomheden…

Analyse af kaos til at skabe orden evt igennem CSR. Forberedende dialog omkring dig/din virksomhed med klarsyn på dine omgivelser, hvor der aftales et forløb igennem analyser, forventningsafstemning, gennemførelse/træning, og opfølgninger i takt med transformationsprocesserne.

Jeg giver størst værdi, når jeg rammer præcist dér, hvor der er behov.

PÅ DAGEN…

Med udgangspunkt i en fælles forberedelse og forventningsafstemning, lader jeg forskning, underholdende formidling, mine erfaringer og mit klarsyn møde dit behov. “Data” af viden og visdom, som du kan integrere med i øjeblikket og det bliver godt og berigende.

“For mig handler dagen om at levere en klar gylden tråd med stærke eksempler og berigende historier i nærværet, samt skabe en energifyldt atmosfære. Når tilliden er opbygget, kan der ske direkte transformationer i møderne. Så stærk er etikken i sin kraft”