Ring til os på 60 18 81 33

Om etik og ledelse

ETISKE PRINCIPPER OG REGLER ER HER FOR AT BESKYTTE OS, SOM ER EN NATURLIG FORM FOR FORSIKRING, DER MINDER OS OM DE VÆRDIER, DER FÅR OS TIL AT LØFTE I FLOK, I SAMFUNDET, SAMT I ENHVER VIRKSOMHED.

Det er ikke alene KUNDERNE/KLIENTERNE og alle de ANSATTE ER allerede omfattet af den FORSIKRING igennem SOCIAL KAPITAL og MENTAL KAPITAL, som vil vokse i værdi, når etikken kommer mere i spil.

ETIK skaber ORDEN I KAOS. Etiske principper og regler er den drivende kraft, der skaber STABILITET i vort samfund.

INSTITUT FOR ETISK BEVIDSTHED, er et synligt bevis, der er opstået som et BEHOV, grundet manglende evne til at løfte i flok i vores samfund og frygten i uforudsigeligheden.

TRANGEN TIL BESTIKKELSE OG KORRUPTION. Det være sig i det offentlige generelt. Det være sig på den politiske arena, og i mediernes søgelys, hvor det virker til, at der er mere fokus på ”hollywoodeffekten” , end på en realistisk hverdag, der skal få vores samfund til at fungere ordentligt.

VORES GENNEMGANG af ETIK er så vigtigt, at det skal gennemgås i diverse virksomheder og organisationer mindst 1 gang om året. Ligesom når en pilot skal til lægetjek og en politibetjent skal på skydekursus og kørekursus.

GRUNDEN til denne omhyggelige gennemgang skyldes at der er så mage FAKE NEWS og FÆLDER/FIRSTELSER overalt, at det vil være et kvalitetstegn, at jeres medarbejdere og organisation har gennemgået vores kursus.

SOM STIFTER af Institut for Etisk Bevidsthed ønsker jeg at bidrage til at styrke vores fælles nordiske værdier, det sociale kapital og mentale kapital generelt, og skabe muligheden for en mere forudsigelig fremtid, fordi jeg ønsker mere tillid i samfundet generelt, så vi kan løfte i flok.

Jeg er specielt optaget af fremtidens FREMDRIFT i organisationer og virksomheder, igennem FREMTIDENS LEDERSKAB, samt de unge iværksættere, fordi det er dem, der ER de etiske pioneere og banebrydere. De skal bidrage til at føre os ind i det nye paradigme, OG SKABE STABILITET OG TROVÆRDIGHED hvor teknologi, digitalisering, transformering “innovation i mennesket” og nye muligheder skal bevidstgøres, for at skabe en ny og bedre virkelighed. Alt kan lade sig gøre, det er bare et spørgsmål om åbenhed, tid og bevidstgørelse.

Mere om mig

Første kvinde der stillede sig på podiet til DANMARKSMESTER i styrkeløft og vægtløftning. Vandt guld i 5 år i træk og en sølvmedalje TIL NM i styrkeløft.

Første kvinde, PIONEER, uddannet i militærpolitiet i SVN, bodyguard, hundefører, 10 års tjeneste, hvorefter jeg søgte ind i politiet, hvor jeg var ansat fra 1998-2007, hvorefter jeg tog orlov med endelige afsked i 2010.

I politiet blev det til en generalist uddannelse med tjeneste i Roskilde, KBH, Esbjerg og Århus. Oplevede 112 blive implementeret i Esbjerg politi og har lavet flere tiltag/projekter, for at gøre politiets tjeneste MERE EFFEKTIVT. Ved siden af begyndte jeg at uddanne mig til kinesiolog og blev færdiguddanet som fysiurgisk massør. En ny politireform gjorde, at jeg ikke længere kunne se mig selv som tjenestegørende i politietaten og jeg søgte orlov i 2007.

I 2007, blev jeg leder på en døgninstitution for uregerlige unge, i det private erhvervsliv, hvor jeg blev udfordret af en direktør, der var uddannet i dansk supermarked. Jeg tror rent faktisk på, at vi som samfund er omsorgssvigtede og derfor må vi nærmest være hobbypsykologer og lommefilosoffer.
En TOTAL FREMMED oplevelse efter at have været offentligt ansat. MEN DET GAV EN ENORM STYRKE; SOM JEG IKKE HAVDE FÅET UNDEN DISSE ERFARINGER. Direktøren sagde, at hvis han ikke var helt sikker på, at jeg var kvinde, ville han være i tvivl. Han bildte mig ind, at hvis jeg klarede at få plus på bundlinjen og udfordringerne i den lederstilling, så kunne jeg klare alt i verden, så det kan jeg så.

I 2010 blev jeg selvstændig erhvervsdrivende, hvor jeg løste opgaver for virksomheder, og havde studerende ansat. Meget LÆRERIG periode med en personlig udvikling, der gjorde mig klogere på det, at være ansvarlig selvstændig og leder.

I 2012 solgte jeg alt hvad jeg ejede, men beholdt min bil. Flyttede rundt på må og få. Løste forskellige opgaver for blandt andet Århus kommune. Min bedstefar var omrejsende tivolidirektør, så jeg havde omrejsende blod i årene fra min fars side. Jeg nød friheden. Ikke eje noget, men bare gøre, hvad jeg havde lyst til.

I 2013 blev tankerne stærkere omkring at starte Instituttet i Århus, men det blev ikke rigtig til noget. Der var lige noget, der skulle på plads indeni mig.

I 2014 besluttede jeg at flytte til Norge uden først at søge arbejde for at finde ud af, hvad jeg kan som bare et menneske, uden uniform, uden tryghed, uden sikkerhedsnet. Hvordan trives jeg i uforudsigeligheden? Hvordan var det at starte på en frisk i et nyt land? Her fandt jeg ud af mine værdier. På vandreture i fjeldene blev støjen mindre og mindre og mit klarsyn klarere. Det gik op for mig, at livet var helt anderledes, end jeg umiddelbart troede, når støjen forsvandt.
Mit første “ job”, i Norge, var som dørmand på den hvide hingst i Sandnes. Mødte en danske leder, der byggede boreplatforme. Han var i top 5 af ledere i hans fagdelt i Norge. Han hyrede mig for en tid, hvor jeg så fik penge til en norsk bil og et ok sted at bo. Jeg blev selvstændig erhvervsdrivende og løste igen flere opgaver, samtidig med, at jeg var ansat i et sikkerhedsfirma.

I 2017 fortalte min yngste datter, at jeg skulle være mormor. Så jeg besluttede mig så for, at flytte hjem til Danmark igen. Kærlighed er størst af alt, trods alt. Så måtte jeg starte forfra i Danmark.

I marts 2018 oprettede jeg Institut for Etisk Bevidsthed og begyndte at undersøge dets eksistensberettigelse. Var der nogen, der i det hele taget var interesseret i etik? Der var stor interesse for det og jeg fortsatte udviklingen. Først et kontor i Nørresundby, som var helt ude hampen. En forkert beslutning. Det skulle jo være en bygning. Så nu er Institut for Etisk Bevidsthed en realitet, hvor rammerne er en gård, og med en investor i baghånden.

2019 ER året, hvor Institut for Etisk Bevidsthed beviser sin berettigelse, ved at bidrage til at styrke virksomheder igennem kaos og få orden i sit bagland igennem LØSNING AF ETISKE DILEMMAER, VED HJÆLP AF ETISKE BUDGETTER, ETISKE PEJLEMÆRKER, ETISKE STRATEGIER og TAKTIKKER, I brugen af PIONEERMETODEN, som styrker mod og vilje til at bane vejen for en fælles værdig fremtid.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.