Ring til os på 60 18 81 33

Tilpassede uddannelser

Tilpassede uddannelser for at kunne tåle pres og afvise bestikkelse, korruption og bedrageri

HVORFOR ETISK BEVIDSTHED?

INSTITUT FOR ETISK BEVIDSTHED, er et synligt bevis, der er opstået som et BEHOV, grundet manglende evne til at løfte i flok i vores samfund og frygten i uforudsigeligheden. TRANGEN TIL  KORRUPTION, BESTIKKELSE OG BEDRAGERI.

Det være sig i det offentlige generelt og i det private. Det være sig på den politiske arena, og i mediernes søgelys, hvor det virker til, at der er mere fokus på ”hollywoodeffekten” , end på en realistisk hverdag, der skal få vores samfund til at fungere ordentligt.

SOM STIFTER af Institut for Etisk Bevidsthed, er intentionen at bidrage til at styrke samfundet generelt ved hjælp af tiltag, som skal skabe muligheder for at skabe større sikkerhed, stabilitet og en mere forudsigelig fremtid.

ALLE ønsker mere tillid og respekt i samfundet generelt, så vi bliver dygtigere til at kunne løfte i flok. Så lad os komme igang med at få det til at ske.

HVORDAN?!

Ved hjælp af målrettede uddannelser med de metoder, der virker bedst for virksomhedens kultur. Det kan være at lave, etiske budgetter etiske pejlemærker, etiske strategier, et etisk brand og en vedholdende effektiv undervisningseffekt og adfærdsregulering igennem løbende kurser.

Uddannelser i at træne i instinkt, intuition og inspiration.

Der er brug for en overbygning af undervisningseffekten/løfteevnen i ethvert menneske, fordi vi kollektivt set, stadig er for intellektuelt begrænset i vores bevidsthed til at kunne skabe de nødvendige transformationer.

Af Stifter, Mona Camille

Der udleveres diplomer i forbindelse med uddannelserne, som er kompetencegivende

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.