Ring til os på 60 18 81 33

Intention

Institut for Etisk Bevidstheds intention er at styrke talenter i organisationer, virksomheder og i ledere, som vil gøre arbejdsgangene lettere i transformationsprocesser, digitale transformationer, på tværs af generationer, traditioner og kulturelle forskelle.

Enhver ansat er ligesom en leder, enheder, som gerne skulle lette arbejdsgangene i det store hele i virksomheden, i organisationen.  Udfordringen er, at der sker konstante ændringer i vores samfund, hvorfor en kontinuerlig tilpasning af mennesket er nødvendig. Teknologi og digitalisering kan være skræmmende for nogen. Det skal  og kan vi gøre op med og der skal herske sikkerhed, stabilitet og forudsigelighed.

I denne tid hvor korruption, bestikkelse og bedrageri viser sig at være omfattende, må vi gøre noget aktivt og konstruktiv for at bekæmpe disse udfordringer.  Det giver ingen mening at nogen skal ødelægge noget for andre. Vi skal kunne have tillid til, at alt er i sin orden og at alle gør deres bedste.

Uddannelse hos os byder på noget særligt, da vores intentioner er at gøre det, der er svært, lettere. Kan det virkelig være rigtigt. JA.

Som noget særligt tilbyder vi etiske proceskonsultationer, for at styrke enhver enheds udvikling, til lettere at kunne løse nutidige og fremtidige udfordringer. Har kan vi blive inviteret ud og du vil få direkte feedback, hvordan du og din virksomheds etiske retningslinjer fungerer.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.